Szállítással kapcsolatos információk:

Szállítási idő: 1-5 munkanap

A webshopban megrendelt termékek kiszállítását a GLS Hungary Magyarország (továbbiakban GLS) végzi.Csak magyarországi szállítási címmel leadott rendeléseket tudunk teljesíteni.

Webshopunkban a következő szállítási módok közül választhatsz:

1. Házhozszállítás GLS Futárszolgálattal:

Házhozszállítás esetén a GLS a csomagok kézbesítését munkanapokon 08:00 – 17:00 között kísérli meg. A kiszállítás napjáról a címzett e-mailben vagy SMS-ben értesítést kap. A GLS a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az GLS a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, a GLS egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén a GLS a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a GLS a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

A házhozszállítás díja vásárlási értéktől függetlenül: bruttó x HUF/csomag. Abban az esetben, ha a megrendelés logisztikai vagy technikai okokból több csomagban kerül kiszállításra a Szolgáltató egyszeri szállítási díjat számít fel. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a 40 kg-ot, úgy a Szolgáltató többletköltséget számol fel a csomag súlyától függően.

2. Személyes átvétel:

Rendelésedet személyesen átveheted a 8900 Zalaegerszeg, Bíró Márto utca 21. alatti üzletben (Á-Pigment Kft.). 
A csomag átvételéhez szükséges a rendelésszám, amelyet a visszaigazoló e-mailben találsz. Csomagodat csak az értesítő e-mail kiküldése után van lehetőséged átvenni. 

A személyes átvétel ingyenes.

A rendelés átvételére nyitvatartási időben van lehetőség:
Hétfő-Péntek: 7:00-17:00
Szombat: 7:00-12:00

Fizetéssel kapcsolatos információk:

1. Fizetés utánvéttel:

Utánvétes fizetésre bármelyik szállítási mód választása esetén lehetőséged van.
Utánvétes fizetés díja: bruttó x HUF.

Házhozszállítás esetén: a GLS futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is tudsz fizetni.

2.Közvetlen banki átutalás: amennyiben a megrendelő utalásos fizetéssel küldte el megrendelését,kollégánk( nem automata) a rendelés feldolgozását követően proforma/számlát küld a megrendelő e-mail címre.A végösszeg kiegyenlítése után feladjuk az összekészített csomagot.

3.Személyes átvétel esetén: rendelésed értékét készpénzzel vagy bankkártyával is kiegyenlítheted az üzletben. Amennyiben rendelésedet utánvéttel kéred, csomagodat az értesítő e-mail kiküldésétől számítva 5 munkanapig őrizzük, ezután rendelésedet töröljük.

Felhívjuk figyelmedet, hogy két át nem vett utánvétes rendelést követően (szállítási módtól függetlenül), kizárólag online bankkártyás fizetéssel tudsz ismét rendelést leadni webshopunkban!

In order to provide you a personalized shopping experience, our site uses cookies.
cookie policy.
Főmenü Kategóriák CONTACT DETAILS
Mi az amit keres ?