Festékek Hőszigetelő rendszerek Ipari és autófestékek Egyéb Akciók Elérhetőségek
 
 
Cégünk, Á-Pigment Kft néven alakult 1999-ben, Zalaegerszegen két üzlettel, Szín-Tézis és Szín-Tár néven. Tevékenységünk, szolgáltatásaink a lakossági igényekhez igazodva festékek, favédő lezúrok, homlokzati hőszegetelő anyagok, illetve az ezek felhasználása során szükséges segédanyagok- eszközök forgalmazása. Néhány éves sikeres működés lehetővé tette a profilbővítést, így az alaptevékenység kiegészült autófeték és rezsianyagok valamint az iparban felhesználható festékek, bevonatok forgalmazásával. Lakossági falfestékek vonatkozásában is kínálatunk a "jót, olcsón" alapelv érvényesül, hiszen minőségi termékeink árai versenyképesek az alacsonyabb minőségi kategóriába sorolható festékekével. Weboldalunk részletesen bemututjuk az eddig felsoroltakat, amennyiben mégis felmerülne kérdés kérem írjon vagy telefonáljon!
 

Egyéb

Sarok-kanál

Sarok-kanál

Szerszámok, kiegészítők szakemberek részére. Kőműveskanál, külső- vagy belső sarokkanál, gumírozott nyéllel, rozsdamentes
Kiszerelés:

Rigips Rimano Plus

Rigips Rimano Plus

Extra fehér, univerzális felületkiegyenlíto 0-10 mm vastagságig Gipszbázisú felületkiegyenlíto portermék beltéri felhasználásra. Összetétel: Gyárilag eloállított, finom szemcsés száraz gipszkeverék kötés- és tapadásjavító adalékokkal. Alkalmazási terület: Tökéletesen alkalmazható tégla-, beton-, Ytong falak, új vagy felújítandó mész-cement vakolatú fal- és mennyezetfelületek repedéseinek, egyenetlenségeinek kitöltésére és megszüntetésére. A Rimano Plus 1–10 mm vastagságig felhordható az alapfelülettol függoen. Önálló felületképzésre is alkalmas, a felületet enyhén vízzel permetezzük és glettvassal lesimítjuk a megadott kötési idon belül.
Kiszerelés: 5 és 20 kg.

Rigips Super Hézagológipsz

Rigips Super Hézagológipsz

Gipszkarton építőlemezek illesztéseinek hézagkitöltő anyaga, normál igénybevétel esetén. Alkalmazása üvegfátyol vagy papír hézagerősítő szalaggal együtt javasolt.
Kiszerelés: 5 és 25 kg.

Rigips Kültéri fehér glett

Rigips Kültéri fehér glett

Felhasználásra kész cementkötésű szárazhabarcs glettelt simaságú felület készítéséhez simított alapvakolaton, kültérben. Maximális rétegvastagság: 3 mm.
Kiszerelés: 5 és 25 kg.

Rigips Rimano Rimano 0-3mm

Rigips Rimano Rimano 0-3mm

A nagyszilárdságú glettelőgipsz 0-3 mm vastagságig alkalmazható beltérben. Alkalmazható mindenfajta mész-cement vakolatra, festés alá glettelésre, kisebb vakolathibák kitöltéséhez, simításhoz falon vagy mennyezeten. Egyenetlenségek kitöltését, furatok, dübelek környezetének javítását végezhetjük vele. Csempézéshez alapfelületként nem alkalmas. Felhordási vastagság: 0-3 mm Jó alapfelület festés, mázolás és tapétázás számára. Környezetbarát természetes gipszanyag.
Kiszerelés: 1; 2,5; 5; 12,5; 25 kg

Rigips Rimano Rimano 3-6mm

Rigips Rimano Rimano 3-6mm

A Rimano gipszes vékonyvakolat 3-6 mm vastagságig kellősítő réteg nélkül felhordható, kizárólag beltérben alkalmazható. A bedolgozás nem igényel drága gépi berendezést, ugyanis kézzel vagy keverőszárral a szárazkeverék egyszerűen bekeverhető. A Rimano 3-6 egy finom vékonyvakolat relatív sík, nedvszívó felületek glettelésére. Megfelelő alapfelületek például a zsaluzott betonfelületek, vagy a gázbeton-szerkezetek.
Kiszerelés: 5 és 20kg

Rigips Rimano 6-30 25kg gipszes vakolat

Rigips Rimano 6-30 25kg gipszes vakolat

A Rimano gipszes vakolat 6-30 mm vastagságig alkalmazható, kizárólag beltéri felhasználásra. Az anyaggal a felület készre vakolható. A gipszes vakolat, mint durvább gipszes vékonyvakolat alkalmas új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok belső beton és stabil falazott szerkezeteinek vakolására, beleértve a szokásos páratartalmú helyiségeket, lakóházak konyháit és fürdőszobáit is.
Kiszerelés: 5 és 25 kg.

Rigips Vario üvegszálas gipsz

Rigips Vario üvegszálas gipsz

Gipszkarton építőlemezek illesztéseinek hézagkitöltő anyaga, kiemelten tűzgátló szerkezetekhez, üvegfátyol vagy papír hézagerősítő szalaggal együtt javasolt.Továbbá alkalmazható Rigidur gipszrost lapok és Glasroc F (Riflex,Ridurit) üvegszálerősítésű építőlemezeket hézagkitöltésére és felületi glettelésére.
Kiszerelés: 5 és 25 kg.

Cérnakesztű

Cérnakesztű

egy oldalt pöttyözött
Kiszerelés:

Festőoverál

Festőoverál

kiválóan szellőző, polipropilén, ruhára is vehető, kapucnis, kettős húzószárral, deréknál, bokánál, csuklónál és kapucninál gumírozott
Kiszerelés: M, L, XL, XXL

Rakodókesztű

Rakodókesztű

pamutra ökölcsontig mártott sárga latex, gumírozott mandzsetta csúszásmentes érdesíté
Kiszerelés:

PRESTOLITH spec.poliészter gyanta

PRESTOLITH spec.poliészter gyanta

Kétkomponensű műgyanta, üvegszövettel kombinálva idomok elkészítéséhez is használható.
Kiszerelés: 1 L.

PRECIZIÓS kesztyű

PRECIZIÓS kesztyű

Nagy szakítószilárdságú 100% poliamil szál, tenyerén mártott , kézfejnél szellőzésképes szövet, mosható.
Kiszerelés:

PORMASZK higiéniai

PORMASZK higiéniai

Kiszerelés:

Pormaszk szelepes

Pormaszk szelepes

pormaszk szeleppel hatékony porvédelem.
Kiszerelés:

Palmafix ragasztó

Palmafix ragasztó

A Pattex Palmafix nagyszilárdságú építőipari kontaktragasztó elsősorban burkolati profilok, padlószőnyeg és 1,5 mm-nél vastagabb PVC-burkolat gyors és erős ragasztására - tömör, nem nedvszívó felületekre is. Székgörgő igénybevételnek ellenáll, padlófűtés esetén is alkalmazható. Csaknem valamennyi felülethez jól tapad. Alkalmazási terület: PVC Linóleum Gum
Kiszerelés: 800ml és 22 kg.

Palmatex ragasztó

Palmatex ragasztó

A Pattex Palmetex univerzális erősragasztó a kontaktragasztók leggyakrabban használt ragasztója., rendkívül széles felhasználhatóság jellemzi. Gyorsan és nagyon erősen ragaszt. Könnyen kenhető, szinte minden felület minden felülethez ragasztható vele (nem alkalmas PE, PP, habosított polisztirol – Styropor® – és lágy PVC ragasztásához). Vízálló, a ragasztás ellenáll híg savaknak és lúgoknak.
Kiszerelés: 50-120-300-800ml és5 és 22 lit

CERESIT Padlopon aljzatkiegyenlítő

CERESIT Padlopon  aljzatkiegyenlítő

Épületek általánosan előforduló hideg- és egyéb burkolatai alatt lévő aljzatok kiegyenlítésére
Kiszerelés: 25 kg.

CERESIT Padlopon alapozó

CERESIT Padlopon  alapozó

A nedvszívó aljzat (aljzatbeton, cementesztrich) előkezeléséhez ajánlott Ceresit PadloponŽ Diszperziós alapozó a felület portalanítása (porszívózás, felsöprés) után esetleg visszamaradó port megköti, a pórusokat lezárja és kiváló tapadást biztosít a Ceresit PadloponŽ önterülő aljzatkiegyenlítő és az aljzat között. Kiegyenlítéskor meggátolja a víz gyors elszivárgását, ami biztosítja az aljzatkiegyenlítő megfelelő keménységének kialakulását. A háromszoros mennyiségű vízzel (1 rész alapozó : 3 rész víz) hígított Ceresit PadloponŽ Diszperziós alapozót teddy hengerrel javasoljuk felhordani. Erősen szívó aljzatok esetén az alapozást célszerű megismételni. Az aljzatkiegyenlítést, az alapozást követő 30-40 percen belül, de mindenképpen az alapozó teljes száradása előtt kell elkezdeni.
Kiszerelés: 1, 5 liter

MOTIP Féktisztító

MOTIP Féktisztító

Féktisztító spray 500 ml Ez egy speciális vegyi összetevőkön alapuló gyors tisztítószer, amely anélkül kezeli a szennyező anyagok széles skáláját, hogy a befújt alkatrészekre káros hatással lenne. Minden nehézség nélkül eltávolít mindenféle olaj és zsír szennyeződést, fedőréteget, hegesztési maradványt, és hegesztési savakat. Ugyancsak felhasználható karburátorok, befecskendezők és elektromos alkatrészek tisztítására. Hajtógáza CO2, és nem tartalmaz klorid hidrokarbonátokat.
Kiszerelés: 500 ml.

MOTIP Csavarlazító spray

MOTIP Csavarlazító spray

Hatékony eszköz rozsdás alkatrészek meglazítására. Jó behatolási képesség. Grafitot és MoS2-t tartalmaz. Vízlepergető. Rozsdavédő. Erős permetsugár.
Kiszerelés: 400 ml.

POLIÉSZTERES MŰANYAG GITT

POLIÉSZTERES MŰANYAG GITT

Poliészter gitt mélyedések, lyukak, repedések, horpadások és egyéb felületi egyenetlenségek javítására szolgál akár 2 cm vastagságig, fém, fa beton, műanyag felületre. Kétkomponensű autójavító kitt
Kiszerelés: 975gr.

MOTIP Vágó-fúró-üregelő spray

MOTIP Vágó-fúró-üregelő spray

Speciálisan a fémek megmunkálásánál hűtési és kenési céllal használható anyag Szilikonmentes
Kiszerelés: 500 ml.

MOTIP TELÍTETT ÜVEGSZÁLAS GITT

MOTIP TELÍTETT ÜVEGSZÁLAS GITT

MOTIP Telítetlen üvegszálas poliészteres gitt 250 g Nagyobb sérülések és egyenetlenségek javítására használjuk.kevésbé csiszolható.A felületkiegyenlítés és festés előtt haszanáljon finom simító gittet.
Kiszerelés: 975gr.

MOTIP Szilikon spray

MOTIP Szilikon spray

Magas minőségű szilikonspray, műanyag és gumi alkatrészek kenésére és védelmére szolgál. A spray megakadályozza az alkatrészek nyikorgását, kopását, lefagyását és kiszáradását és korrodálását. Kitűnő vízlepergető hatású.Jó mechanikai és hőstabilitási tulajdonságokkal rendelkezik. A szilikon aerosol a befújt felületek kifakult színét felújítja és élénkebbé varázsolja. Fémből készült alkatrészek korrozió elleni védelméhez.
Kiszerelés: 400 ml.

Modellgipsz

Modellgipsz

Kiválóan alkalmas kötőanyagként általános építőipari célokra, vékony falú elemekhez, vakolási munkákhoz, hézagok tömítéséhez, építőipari célokra, díszítő (stukkók készítése, javítása), valamint és egyéb különleges célokra mint pl. gipszöntés, gipszszobrászat. Belső térben, alacsony a páratartalmú helyiségekben használható.
Kiszerelés: 1 , 2, 5, 10 és 50 kg.

METYLAN tapétaleoldó

METYLAN  tapétaleoldó

Tapétaleoldó folyadék. Mindenféle tapéta és enyvtartalmú festék eltávolítására szolgáló diszperziós koncentrátum. Speciális nedvesítőszer, melynek segítségével egyszerűen eltávolítható a régi, elhasználódott tapéta. A nedvességet át nem eresztő tapéta viz
Kiszerelés: 500 ml.

METYLAN speciál tapéta ragasztó

METYLAN speciál tapéta ragasztó

Nehéz és speciális (struktúra, fûrészporos, prégelt) papírtapéta, valamint vinyl-, parafa- és selyemtapéta ragasztásához ajánlott - nedvszívó felületre és a ragasztandó típushoz elõírt keverési arányban. Gyorsan és csomómentesen oldódik, 20 perc után felhasználásra kész. Könnyen felhordható és tiszta munkát tesz lehetõvé.
Kiszerelés: 200 gr.

METYLAN normal tapéta ragasztó

METYLAN normal tapéta ragasztó

Könnyű-, középnehéz és nehéz papírtapéták biztonságos ragasztására alkalmas, száraz klímájú helyiségekben, nedvszívó felületre. Átfesthető papírtapéták ragasztásához használjon nedvességálló Metylan tapétaragasztót(pl. spezial, spezial instant, direct vagy secura). A Metylan normal cement- és mészálló, száradás után áttetsző. Tapétázó gépben is alkalmazható.
Kiszerelés: 125 gr.

METYLAN direct tapéta ragasztó

METYLAN direct tapéta ragasztó

A Metylan Direct kiváló minőségű, nem fröccsenő, de hengerrel felvihető, speciális adalékkal gazdagított ragasztó, mindenfajta vlies-, vinyl-, habrátétes-, selyem- valamint más átfesthető nehéztapéták ragasztására ideális.
Kiszerelés: 200 gr.

Metylan tapéta utánjavító

Metylan tapéta utánjavító

A Metylan tapéta utánjavító és szélragasztó oldószermentes diszperziós ragasztó, mely lehetővé teszi minden fajta tapéta illesztésének erős, tartós rögzítését illetve kisebb, utólagos javítását. A Metylan utánjavító és szélragasztót az alpfelületre vagy a tapéta hátoldalára vékony, egyenletes rétegben kell felhordani, ezután a tapétát erőteljesen az alaphoz kell nyomni. A ragsztómaradványokat azonnal el kell távolítani. Kiválóan tapad ajtó- illetve ablakkeretekhez is.
Kiszerelés:

Mester purhab

Mester purhab

Elsősorban ablakok és ajtók beépítésére, valamint különféle hőszigetelési és hézagkitöltési feladatokra alkalmas készítmény
Kiszerelés: 500 és 750 ml.

Loctite Super Attak Liquid pillanatragasztó

Loctite Super Attak Liquid pillanatragasztó

3g: a praktikus 3 g-os tubusból mindig a megfelelő mennyiséget használhatjuk a különböző háztartási, javítási vagy barkácsmunkákhoz.
Kiszerelés: 3gr.

LOCTITE SUPER ATTAK POWER GÉL pillanatragasztó

LOCTITE SUPER ATTAK POWER GÉL pillanatragasztó

univerzális ragasztásra - nem ragasztja össze azonnal az ujjait - legalább kérszer hosszabb kezdeti száradási idő, mint a folyékony Loctit Super Attack pillanatragasztó esetében - kicsit több idő van a ragasztandó darabok pontos összeillesztésére, igazítására - sűrű, cseppmentes - tubus kupakja könnyen nyitható és biztonságosan zárható - ragasztható anyagok: fém, fa, sokféle műanyag és sok más anyag - próbaragasztással gyozodjön meg a ragasztó alkalmasságáról - a Power Easy kezdeti száradási ideje legalább kétszer olyan hosszú, mint a folyékony Super Attak pillanatragasztóé
Kiszerelés: 3gr.

Litophon, adalé

Litophon, adalé

cink-szulfid és bárium-szulfát keverékéből álló fehér festékpigment; olajfesték alakjában használják
Kiszerelés: 250 gr.

Krepp ragasztószalag profi

Krepp ragasztószalag profi

60 fokig hőálló natúr kaucsuk ragasztóanyag
Kiszerelés: 19-25-30-38-50mm/50m

Bordürragasztó

Bordürragasztó

10m 15cm széles bordűrhöz ajánlott. Oldószer nélküli. Használható minden, a kereskedelemben kapható bordűrhöz. Ragaszt tapétára, diszperziós festékre, vakolatra és minden hasonló felületre. A tubuson található integrált kefe tiszta és egyszerű alkalmazást tesz lehetővé.
Kiszerelés:

tesa Easy Cover® PRÉMIUM takarófólia

tesa Easy Cover® PRÉMIUM takarófólia

A megfelelő „kettő az egyben” kombináció tesa® maszkolószalagból és takarófóliából, illetve papírból áll. Kiváló gyors és könnyű nagy felületű maszkoláshoz festés és felújítás alkalmával. A tesa Easy Cover® lehetővé teszi az éles és tiszta festési szegélyeket. Sok időt takaríthat meg vele!
Kiszerelés:

tesa® alumíniumszalag

tesa® alumíniumszalag

Erős, tartós tesa® alumíniumszalag bármilyen felszínű fémfelülethez, mint pl. autókarosszériák vagy fűtőberendezések.
Kiszerelés:

Kétoldalas ragasztószalag

Kétoldalas ragasztószalag

A tesa® univerzális kétoldalas szalag ideális szőnyegek, illetve különböző anyagok tartós rögzítéséhez
Kiszerelés: 5 m : 50 mm/10 m : 50 mm

Nyeles kézi csiszoló

Nyeles kézi csiszoló

Csiszolópapír, csiszolóháló használatához
Kiszerelés:

Kézi csiszoló

Kézi csiszoló

Csiszolópapír, csiszolóháló használatához
Kiszerelés:

Kertikesztyü

Kertikesztyü

Kiszerelés: pár

Japán spatulya készlet

Japán spatulya készlet

Kiszerelés: készlet

Japéánspatulya-készlet

Japéánspatulya-készlet

Kiszerelés: 4 db-os szett

Ipari kéztörlö papír

Ipari kéztörlö papír

Kiszerelés:

FÓLIAKESZTYŰ

FÓLIAKESZTYŰ

Egyszer-használatos vékonyfóliából készített védőkesztyű
Kiszerelés: 100 db-os

Csiszoló fibertárcsa

Csiszoló fibertárcsa

Sarokcsiszológépre rögzíthető csiszolótárcsa, nagyon hatékony csiszoláshoz
Kiszerelés: 125x27,2mm

Fali spatulya

Fali spatulya

Alumínium, rozsdamentes,két komponensű( 2K)fogantyú Kültérben és beltérben nagyobb felületek glettelésénél,símításánál és tapétázásnál is használható.
Kiszerelés: több méretben

Festékkaparó

Festékkaparó

Kiszerelés:

F.BS Tömítő-ragasztó

F.BS Tömítő-ragasztó

Az F.BS egy szilikonbázison felépített paszta konzisztenciájú egykomponensű ragasztó és tömítő-anyag, mely a levegő nedvességének hatására fokozatosan gumiszerű tulajdonságokat vesz fel. A kialakult ragasztófilm, illetve tömítőréteg rugalmas és ezt a tulajdonságát széles hőmérséklettar-tományban (-50 0C és +200 0C között használható) tartósan megtartja.
Kiszerelés: 70 és 310 ml

Festékszűrőpapír

Festékszűrőpapír

190 mikron lyukátmérőjű papír szűrőtölcsér, műanyag szűrőhálóval. Alkalmas vizes-bázisú és oldószeres lakkokhoz, festékekhez egyaránt. Hacsak a festékbeszállítója az anyaghoz másként nem rendelkezik, a 190-es szűrőt elsősorban a pigmentet tartalmazó festékekhez javasoljuk, így a nagy-szemcséjű metál-adalékok (alumínium) sem akad fent, míg a 125-ös szűrő a pigmentet nem tartalmazó színtelen lakkoknál végez tökéletesebb munká
Kiszerelés:

EPOKITT, 2 komponensű ragasztó

EPOKITT, 2 komponensű ragasztó

Epokitt kétkomponensű epoxi műgyanta alapú ragasztó, tapasz ill. tömítõanyag - a legkülönfélébb anyagok ragasztására alkalmas, ugyanakkor nagyobb üregek, hibák eltüntetésére is alkalmas mélyedéstapaszként, mivel vastag rétegben is gyorsan, egyenletesen keményedik át, térfogatcsökkenés nélkül. Alkalmazása: A ragasztó két komponensét 2:1 (A:T) arányban kell összekeverni. Egyszerre csak annyi ragasztót keverjünk be, amennyi 1-2 órán belül felhasználásra kerül. Az összekevert anyag..
Kiszerelés:

Hálós élvédősín

Hálós élvédősín

A PVC sarokvédő üvegszövet hálóval egyesítve a sarkok gyorsabb kialakítását teszi lehetővé, mint a sima sarokvédő szegéllyel, mivel az üvegszövetet nem kell a sarkon áthajtani, az már a profilra 10+15 vagy 10+10 cm-es szélességben gyárilag rögzítve van. A PVC anyag korróziómentes, és rugalmasabb az alumíniumnál.
Kiszerelés: 2,5m

PVC hajlítható élvédő

PVC hajlítható élvédő

PVC hajlítható hajlítható élvédő
Kiszerelés: 3m

Aluminium élvédősín, féloldalas

Aluminium élvédősín, féloldalas

Feles élvédő gipszkartonhoz 23/12
Kiszerelés: 3m

Alumínium élvédősín

Alumínium élvédősín

Élvédő gipszkartonhoz, falsarokokhoz szálban.
Kiszerelés: 2 / 2,5 és 3 m

Düfa Penészeltávolító spray

Düfa  Penészeltávolító spray

Klórtartalmú, penészeltávolító spray. Vizes bázisú spray, amely nagy hatékonysággal eltávolítja a kül- és beltéri alga, moha és penészfoltokat. Használat után lemosást nem igényel. Sírkőre moha eltávolítására alkalmas.
Kiszerelés: 500 ml.

Düfa Penész- és gombagátló adalékanyag

Düfa Penész- és gombagátló adalékanyag

Erősen koncentrált (tömény) fungizid festékadalék, algásodás-, penészedés- és gombásodás ellen. Alkalmazható a vízzel oldható beltéri falfestékek, homlokzatfestékek és műgyantás vékonyvakolatok penészgátló adalékaként. Kiadósság: 250 ml/10l
Kiszerelés: 250 ml.

DÜFA izoláló só

DÜFA izoláló só

A gipsztartalmú vakolatok speciális szigetelő anyaga, melynek alkalmazásával nagy nedvszívású, egyenletesen szigetelő-záró bevonat képződik. A jól szigetelt felület kisebb mértékű festékréteg felhordását igényli. Tulajdonságok: Nedvességgátló, megelőzi a vakolat kikristályosodását. A tapétázandó felület előkezeléséhez. Alap: Alaposan tisztítsuk meg a felületet, a laza vakolatot távolítsuk el, a meglévő foltokat hagyjuk kiszáradni. A penészt düfa Schimmelentferner-rel tisztítsuk le és távolítsuk el. Újrafestés előtt a foltoknak teljesen száraznak kell lenniük. Utána nem szükséges újra lemosni a felületet, az esetlegesen rajtamaradt port ecsettel sörörjük le.
Kiszerelés: 0,5 kg.

düfa akril fugázó

düfa akril fugázó

Csatlakozó fugázásokhoz, fa- és fémablakok betonho z és falazatokhoz való illesztéseinél. Lépcs ő k és falak közötti fugázásokhoz, ablaktokok csatlak ozásaihoz és gázbeton szerkeze-tekhez. Nem alkalmas víz alatti fugázásokh oz, teflonhoz és bitumen-aljzatokhoz. Tulajdonságok: A termék csaknem szagmentes és nem korrodálja a fém eket. Alkalmazásakor száradása után, plasztikus -rugalmas felület képz ő dik.
Kiszerelés: 310ml

DULUX festőhenger

DULUX festőhenger

Speciálisan kialakított rövid szőrű henger, latex festékek festésére, rendkívül hatékony, gazdaságossá teszi a festékfelhasználást.
Kiszerelés: 18 és 25 cm széles

Drótkefe

Drótkefe

Kiszerelés:

DENATURÁLT szesz

DENATURÁLT szesz

Az égőszesz fogyasztásra denaturálással alkalmatlanná tett etilalkohol. Szintelen, vagy enyhén sárgás színű, átható szagú, könnyen gyúló higroszkópos folyadék. Alkalmas égetési célokra vagy ipari felhasználásra. Tisztító, zsírtalanító szer festékek, lakkok oldószere. Vízzel, éterrel, benzinnel és benzollal minden arányban elegyedik.
Kiszerelés: 1,9 és 5 liter

Indasa csiszolópapír, vizes

Indasa csiszolópapír, vizes

Rugalmas latex papír hátlap Használható vízzel Nagy teljesítmény? alumínium-oxid abrazív szemcse
Kiszerelés: 230mm x 280mm. 1 db

INDASA csiszoló körpapír

INDASA csiszoló körpapír

Tépőzáras 9-15 lyuk Gépjármű-és ipari célokra egyaránt ajánlott. Hatékony, gyors, tartós, és rendkívül költséghatékony..
Kiszerelés: Ø150mm 1db

Indasa csiszolópapír

Indasa csiszolópapír

Rendkívül erős, szakadásnak nagyon jól ellenáll. Antisztatikus és portaszító. Nagyon hosszú élettartam..
Kiszerelés: kimérve 1fm

CSONTENYV (GYÖNGY)

CSONTENYV (GYÖNGY)

Csontenyv (gyöngy) sárgás-barna színű granulátum vagy lemez. Felhasználható ragasztási célokra és falfesték kötőanyagaként.
Kiszerelés: 0,5 kg

CIMSEC fugázó

CIMSEC fugázó

Cementkötésű rugalmas fugázó. agyálló, rendkívül rugalmas. 1–8 mm fugaszélességig. Vízlepergetô, könnyen tisztítható. Kôporcelán lapokhoz különösen ajánlott. Sima tapintású felületet ad. Kiemelten ajánlott padlófûtésnél, terasz burkolásánál. Anyagszükséglet: 0,3–0,6 kg/m2 (fuga keresztmetszet és lapméret függvénye)
Kiszerelés: 2 és 5 kg.

BRIGÉCIOL, motorblokk tisztító

BRIGÉCIOL, motorblokk tisztító

BRIGÉCIOL D3 emulziós zsírtalanító és motorlemosó folyadék, 1 literes kiszerelésben. A D3 az töményebb összetétel mint a Brigéciol 2000 ezért kerül ez egy picit többe! Nem szükséges hozzá magasnyomás és forró víz. Simán le lehet önteni vízzel.
Kiszerelés: 1 Liter

Bokk,

Bokk,

Jó nedvszívó képességű, 1vagy 2 rétgű hajtogatott kéztörlőpapír, natúr fehér vagy zöld színben
Kiszerelés: 250 db/csomag

Bogdányi meszelő

Bogdányi meszelő

Kiszerelés:

Berner, ragasztó és tömítőanyag

Berner, ragasztó és tömítőanyag

Sima és egyenetlen anyagokon mint fém, műanyag, fa, kerámia, falazat stb. történő rugalmas és szilárd ragasztásra és tömítésre. 60 perc elteltével átfesthető. Fehér, szürke, fekete színekben
Kiszerelés: 310 ml

BERNER purhab, pisztolyos

BERNER purhab, pisztolyos

Hőszigetelő lemezek felragasztására alkalmas pisztolyhab, kiváló tapadóerővel Tulajdonságai: - Könnyen, gyorsan lehet vele dolgozni. - Kiválóan tapad sokféle aljzaton (pld. beton, tégla, bitumenes felületek). - Cellaszerkezete finom, egyenletes. - Öregedésálló. - 40-44 liter kész habot nyerhetünk ki belőle (szabadon habosodás). - Festhető, vakolható
Kiszerelés: 750 ml.

Berner ragasztó spray

Berner ragasztó spray

A Berner ragasztó spray, műanyag, gumi, bőr, textil, fém, lakkozott lemez, fa stb. gyors ragasztására alkalmas. Ajtókárpit, tetőkárpit is könnyen megragasztható vele. Optimális szórókép minden alkalmazáshoz a 6-szorosan állítható szórófejnek köszönhetően.
Kiszerelés: 400 ml.

Berner, ragasztómaradvány eltávolító

Berner, ragasztómaradvány eltávolító

A ragasztó maradványok műanyagról, üvegről és fém felületekről történő könnyű eltávolítására. Megbízhatóan eltávolítja a címke maradványokat és a legtöbb ragasztószalag maradványait, valamint a zsírt, kátrányt, gyantát és egyéb szennyeződéseket. Maradvány hátrahagyása nélkül illan el és kellemes szagot hagy.
Kiszerelés: 400 ml.

BAUMIT FINOFILL 1-30 , glett

BAUMIT FINOFILL 1-30 , glett

Speciális összetétele és szemcseszerkezete révén optimális választás durva alapvakolatok glettelésére, monolit beton födémek esetén a zsalutáblák illesztési hézagainak kitöltésére, valamint a teljes felület simítására.
Kiszerelés: 20kg.

Baumit Flexo flexibilis csemperagasztó

Baumit Flexo flexibilis csemperagasztó

Cementbázisú, por alakú, flexibilis, élelmiszerbarát, fagyálló, műanyag adalékokkal javított, hidraulikusan kötő, vékonyágyazású ragasztóhabarcs Összetétel: Cement, szerves kötőanyag, homok, adalékszerek Felhasználás: Kerámia csempék és lapok, kőporcelán lapok (gres) és mozaikok ragasztására átlagos mechanikai igénybevételű alapfelületeken, pl. előregyártott betonelemek (min. 3 hónapos), padlófűtés, teraszok ragasztása esetén, kis- és közepes méretű lapokhoz (max. 30*30 cm). Alkalmas beltérben és olyan fedett kültérben, ahol jelentős hőmérséklet ingadozás nem lép fel. Nem alkalmas fa, fém, műanyag felületeken.
Kiszerelés: 25 kg.

Latexkesztyű

Latexkesztyű

Tenyér felületen tapadós latexréteg, kézfejen könnyen szellőző vászon
Kiszerelés:

Cérnakesztyű

Cérnakesztyű

Marhabőrből,pamut tenyérbéléssel. Szennyeződés,vegyszer,festék.mechanikai sérülés elleni védelemre.
Kiszerelés:

Barkács ,- védőkesztű

Barkács ,- védőkesztű

Marhabőrből,pamut tenyérbéléssel. Szennyeződés,vegyszer,festék.mechanikai sérülés elleni védelemre.
Kiszerelés:

ACÉLsimító, glettvas

ACÉLsimító, glettvas

Gletteléshez, ragasztó anyagok felhordásához többféle kivitelben, rozsdamentes, acél, műanyag vagy fa markolattal, fogazott.
Kiszerelés:

 

Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 21.
Tel.: 92 / 598-181
E-mail: info@festekzalaegerszeg.hu


Zalaegerszeg, Ola út 12.
Tel.: 92 / 599-184
E-mail: info@festekzalaegerszeg.hu