Festékek Hőszigetelő rendszerek Ipari és autófestékek Egyéb Akciók Elérhetőségek
 
 
Cégünk, Á-Pigment Kft néven alakult 1999-ben, Zalaegerszegen két üzlettel, Szín-Tézis és Szín-Tár néven. Tevékenységünk, szolgáltatásaink a lakossági igényekhez igazodva festékek, favédő lezúrok, homlokzati hőszegetelő anyagok, illetve az ezek felhasználása során szükséges segédanyagok- eszközök forgalmazása. Néhány éves sikeres működés lehetővé tette a profilbővítést, így az alaptevékenység kiegészült autófeték és rezsianyagok valamint az iparban felhesználható festékek, bevonatok forgalmazásával. Lakossági falfestékek vonatkozásában is kínálatunk a "jót, olcsón" alapelv érvényesül, hiszen minőségi termékeink árai versenyképesek az alacsonyabb minőségi kategóriába sorolható festékekével. Weboldalunk részletesen bemututjuk az eddig felsoroltakat, amennyiben mégis felmerülne kérdés kérem írjon vagy telefonáljon!
 

Akciók

Dulux EasyCare 2,5L. 3.990Ft. / 5L. 6,990Ft.

Dulux EasyCare 2,5L. 3.990Ft. / 5L. 6,990Ft.

A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték, mely egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása!
Kiszerelés: 2,5L, 5L

Supralux ANTIROZSDA közvetlenül a rozsdára 2,5L 8.990Ft.

Supralux ANTIROZSDA közvetlenül a rozsdára 2,5L 8.990Ft.

Korrózióvédő festék. Kül- és beltéri, acél- és öntöttvas-felületek védő-díszítő bevonataként szolgál. Kiváló minőségű, elasztikus bevonatot képez, amely minden légköri hatással szemben ellenálló, a festett felület számára hosszantartó, professzionális biztonságot nyújt. Nem igényel alapozó festéket, közvetlenül felvihető korrodált fémfelületre, és átrozsdásodott régi bevonatra egyaránt.
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 liter

Sadolin Plus vizes bázisú vastaglazúr. 2,5 L. 8.990Ft.

Sadolin Plus vizes bázisú vastaglazúr. 2,5 L. 8.990Ft.

Selyemfényű, kül- és beltéri, vizes bázisú vastaglazúr. Puhafa és keményfa felületek bevonására alkalmas. Mélyen beszívódik a fába, nincs kellemetlen szaga. Kiemelkedően ellenáll az UV-sugárzásnak. Gyorsan szárad, így időt és energiát spórolhat, miközben a védelem tökéletes marad. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárás okozta igénybevétellel szemben. Felhasználási terület Puhafából és keményfából készült kül- és beltéri faszerkezetek (ajtó, ablak, zsalugáter) homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés, fabútor.
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 liter

Sadolin Sadolin Classic, vékonylazúr 2,5L. 6.690Ft./ 0,75L. 2,490Ft.

Sadolin Sadolin Classic, vékonylazúr 2,5L. 6.690Ft./ 0,75L. 2,490Ft.

A Sadolin Classic HP kültéri, vízlepergető selyemfényű vékonylazúr óvja és díszíti a kültéri fafelületeket. A Sadolin falazúr hosszantartó védelmet biztosít a puha és kemény fának, védi a nap UV sugárzásával szemben. Kiemeli a fa természetes erezetét.
Kiszerelés: 0,75 / 2,5 liter

Sadolin Extra, oldószeres vastaglazúr 2,5 L. 8.990Ft. 5 L.16,990Ft.

Sadolin Extra, oldószeres vastaglazúr 2,5 L. 8.990Ft. 5 L.16,990Ft.

A Sadolin Extra kültéri, selyemfényű vastaglazúr óvja és díszíti a kültéri fafelületeket. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárással, valamint a nap UV-sugárzásával szemben. Puhafa és keményfa felületek bevonására, natúr vagy már létező sértetlen, áttetsző bevonat festésére ajánlott. Vízlepergető hatású, és kiemeli a fa természetes szépségét.
Kiszerelés: 0,75 / 2,5 és 5 liter

HAMMERITE fényes zománc , kalapácslakk 0,75L 3.990Ft.

HAMMERITE fényes zománc , kalapácslakk  0,75L 3.990Ft.

Aktív rozsdagátló hatású, gyorsan és könnyen feldolgozható, ugyanakkor hosszan tartó védelmet nyújtó, közvetlenül a jól tapadó rozsdára felvihető rozsdagátló védőbevonat és fedőfesték egyben. Előkészítés: A felhasználás +5°C felett, tiszta, száraz, zsírmentes felületen történhet, a tökéletesen sima felületeket csiszolással célszerű megérdesíteni. A pergő rozsdát vagy hólyagosodó régi festékréteget el kell távolítani, jól tapadó rozsdára illetve régi festékre felhordható, utóbbi esetben azonban próbafestést kell végezni (ugyanúgy, mint más gyártó alapozófestékével kezelt felületeken). Nagy igénybevételnek kitett vasfelületeken Hammerite rozsdagátló, cink-alumínium-réz illetve horganyzott felületeken Hammerite Special Metals alapozó használatát javasoljuk
Kiszerelés: 0,25 / 0,75 / 2,5 liter

DULUX nagyvilág színei, beltéri színezett falfesték. 2,5L. 3.950Ft. / 5L.6.990Ft.

DULUX nagyvilág színei, beltéri színezett falfesték. 2,5L. 3.950Ft. / 5L.6.990Ft.

Kiváló minőségű matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre. A Nagyvilág Színei termékcsalád az új, egyedülálló Pigment Pro formulának köszönhetően csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja, mely kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít. A szennyeződések, pecsétfoltok könnyen eltávolíthatók megőrizve a fal színét és ideális megjelenését. 56 színben kapható.
Kiszerelés: 2,5 és 5 liter

Xyladecor Classic vékonylazúr

Xyladecor Classic vékonylazúr

Oldószeres, a fába mélyen beszívódó, vékonyrétegű impregnálólazúr. Felületek: Kezeletlen és korábban impregnált fatárgyak (ajtó, ablak, zsalugáter, homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés, lambériák, stb. bevonására). Nem alkalmazható festett vagy lakkozott fára, parkettára, padlóra. Könnyen ecsetelhető, a kültéri változatok védik a fát a nap UV sugárzása ellen. Mélyen beszívódik a farostok közé, impregnálja a fát. Vízlepergető, víztaszító hatású. Kiadósság: Gyalult fánál 15-18 m2/l, fűrészelt fánál 9-11 m2/l rétegenként, átlagosan 11-13 m2/l , függ a felület minőségétől és a felhordás módjától Száradási idő: száraz: 20C-on max. 24 óra
Kiszerelés: 0.75 , 2,5 és 5 liter

DULUX matt latex 10L. 8,890Ft.

DULUX matt latex  10L. 8,890Ft.

A Dulux Latex Matt új, egyedülálló és korszerű technológiájával, a Diamond Technology használatával előállított kiváló minőségű diszperzió finom struktúrájú, különösen ellenálló, megnövelt mosásállóságot biztosító bevonatot képez.Tökéletes fedést biztosít, ragyogó fehérséget ad.
Kiszerelés: 3 és 10 liter

Dulux Family Zone, beltéri falfesték 2,690 Ft

Dulux  Family Zone, beltéri falfesték 2,690 Ft

A Dulux Family Zone a családbarát, színes beltéri falfesték falra és mennyezetre A Dulux Family Zone színes beltéri falfesték kiváló választás mindazoknak, akik szeretteik, családjuk és saját jó közérzetük és hangulatuk mellett fontosnak tartják a természeti környezet megóvását is. A 30 vadonatúj, utánozhatatlan, nyugalmat sugárzó árnyalat segítségével élettel telivé, divatossá és egyedivé változtatható a lakás bármely helyisége. Az egyedülálló, hozzáadott oldószer nélkül
Kiszerelés: 2,5 liter

 

 

Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 21.
Tel.: 92 / 598-181
E-mail: info@festekzalaegerszeg.hu


Zalaegerszeg, Ola út 12.
Tel.: 92 / 599-184
E-mail: info@festekzalaegerszeg.hu